e-type is the shit

precis vaknat av hundpussar i ansiktet. har inte sovit sådär jättebra inatt. daniel har snarkat och gnisslat tänder, sofia har pratat i sömnen, snarkat och smaskat. undrar vad hon åt i drömmen? 16.11 går vårat tåg till gävle idag, där kommer min mamma och hämtar oss. det blir en aningens svårt att ta kenzo på bussen i 2,5 timme. jag är lite små nervös om hur det kommer gå på tåget med kenzo. för det första tror jag inte han vill gå på tåget och för det andra så kommer det inte gå speciellt bra på tåget om det är många andra djur där. håll tummarna för mig att det INTE är det!

hur som helst, jag har haft en helt underbar helg. sofia kom hit i torsdags, det har varit fint väder och det har bara varit hur bra som helst. i lördags var vi på e-type uppe på södra berget. åh, det var helt underbart! sådär bra trodde jag bara att jag kunde drömma att det skulle bli. han körde bara gamla låtar, alltså dem bästa.


icke någon glad tjockis

glad tjockis? knappast. glöm det jag skrev igår om att jag skulle vara en glad tjockis i fortsättningen. efter lite choklad igår var jag då fan inte en glad tjockis längre utan tvärsom. jag vill vara glad men jag vill inte vara tjock. jag kommer aldrig bli liten heller med tanke på att jag är lång men liten på bredden, det vill jag vara. iallafall lite mindre än vad jag är nu. (jaa, jag ska sluta sitta och klaga och göra någonting åt skiten istället).

nåväl, tidigare idag var jag hos frisören, blekte håret lite och klippte av ungefär 10 cm. gud va skönt det känns nu, helt underbart. skulle dock vilja ha tjockt och långt hår men det kan jag bara drömma om för tillfället, som med nästan allt annat. haha.

nu blir det lasagne och sen diska och städa. over and out.

oprah in my heart

nu har jag beställt tid hos frisören, fick tid imorgon klockan 13.00. det ska bli så himla skönt att få av det slitna. och tro mig gott folk, det är mycket som är slitet! i princip ända in till rötterna. man kanske ska raka av sig allt. pff! men det vore fan skönt.

oprah winfrey.. i love that woman. det var ett program idag om tjejer med dålig självkänsla, just like me. bara det programet fick mig att tänka annorlunda. jag ska härmed vara en glad tjockis. (nästan alltid iallafall) jag får ha mina dagar.


image46

vill bara säga..


TACK FÖR ATT DU FINNS OCH GÖR MITT LIV SÅ OTROLIGT JÄVLA BRA!

image45

sixten

inatt vaknade jag av att jag grät. jag drömde att jag fick panik på min hårfärg och var tvungen att cykla till östhammar för att köpa hårfärg och inne på affären jobbade bara norrmän (?). i affären träffade jag min morbror och min mormor. bredvid mormor stod sixten och log mot mig. jag frågade om det verkligen var han. han sa att han hade kommit tillbaka nu. jag började gråta, höll om honom och sa hur mycket jag hade saknat honom. han sa att han kom tillbaka för min skull. "jag kom tillbaka för din skull, min lilla flicka" sa han och där vaknade jag.

han dog för några år sedan och tänker på honom ganska ofta. och jag har verkligen panik på min hårfärg just nu. jag vet dock inte vart norrmännen kom in i bilden, haha.

(jag var tre år på bilden)

its like night and day.

fan igår var det toppenväder, galet bra helt enkelt. idag är det grått och trist och regnigt. men TROTS DET så är jag fanimej ganska glad alltså. igår var jag och daniel ner på zooaffärn och köpte en munkorg/grimma/sele or whatever, jag vet inte riktigt vad en sådan kallas. vi bekantade den lite med kenzo igår så han blev lite bekväm med den. testade den igår lite smått och gud vilken skillnad! från att innan dra HELA tiden och vara helt hopplös med andra hundar till att gå fint utan att dra och bara titta och småskälla lite på andra hundar. DET ÄR SOM NATT OCH DAG! gud, vad lättad och glad jag känner mig.


image41

cute.. or something

hur söt får man bli? jag älskar små ungar som KAN. yes i do.


underbara tider.

igår åkte familjen hem igen, har varit en underbar helg med dem. mycket skratt och mycket mat. FÖR mycket mat, men så är det ju alltid. haha. men ganska skönt med lite privacy nu när dem åkt.just nu känner jag mig glad. det har verkligen varit en underbar dag, solen har lyst och det har varit varmt.
jag och daniel tog med oss kenzo och gick till per och mary och satt ute i solen med deras unge elise och prata och drack kaffe. riktigt mysigt. rena rama familjelivet, haha. är det lika fint imorgon kommer dem hit så vi kan sitta på våran stora terass istället.

på torsdag kommer sofia hit. lääängtar! hoppas det är fint väder då med för då ska vi ner på stan och shoppa loss. bland annat på systemet. eftersom jag fyller systemet år, hehe. its gonna be gräääjt.

dessvärre kommer jag inte ha råd att åka till jennifer i falun nästa helg. jag såg fram emot det som fan, men men. känns som att det är lite smådumt att lägga ner pengarna på tågbiljetter när man knappt har råd med mat liksom. och mina födelsedagspengar är ju menat till annat.

RSS 2.0