Nick Pitera

Nick Pitera. väldigt bra sångare, sångerska? haha
och jag som älskar disney låtar kan lyssna på dem om och om igen.


(lyssna på hela)


nice weather

min nya dator har blivit en ny bästa vän. varför har man inte skaffat en bärbar innan för? jo för att man inte har haft pengar eller en underbar pojkvän kanske. kenzo vill inte heller släppa taget av datorn.

image67


 hur som helst, vi kom nyss hem och nu värker mina ben som attans. vi har varit nere i hamnen och träffat malin, therese med vänner och kids. det var nå skate-tjosan där nere också. inget jag ska yttra mig om, blöh. nu väntar jag iallafall på att klockan ska bli 18.15 för då är det FLUBBER på tv! det var galet längesen man såg den. kommer ihåg att jag och malin lånade den av (någon?) när vi var små väldigt många gånger.
rolig reklam

så jävla bra, haha!


happy me

här ligger jag nu och är avundsjuk på malin som är i stockholm och kollar på in flames. jäkla malin! men jag kan faktiskt nöja mig med att jag fick en ny laptop av daniel idag. hur snäll är inte han? jag skulle ju få pengar till en ny tatuering egentligen men jag läste lite om att göra det under graviditeten och det lät som att det inte är riktigt att rekomendera, så varför inte vänta med det och få en laptop istället? och med tanke på att jag får så ont i nedre delen av kroppen av att sitta för mycket och behöver vila flera gånger om dagen så är det ju jättebra att jag samtidigt kan roa mig med att pyssla med datorn. som minny frågade mig idag "ska man behöva bli gravid för att få saker?" haha

jag vaknade runt 02.30 inatt av smärtor i magen och var tvungen att gå på toaletten. jag mådde så illa, svetten bara rann på mig. fick hemska tankar om vad i helvete jag har gett mig in i och sa till mig själv att jag aldrig kommer att klara detta. men jag ropade på daniel och han fick ta hand om mig. när jag började att må bättre igen så kom alla bra tankar tillbaka igen. men det är väl så, att det är svårt att ha positiva tankar när man mår som värst. jag hoppades att jag var en av dem som inte skullebehöva må sådär illa, men icke sa nicke. det är väl min vanliga otur.

är orolig hur denna natt kommer att bli. hoppas på att få sova ut hela natten.
fast egentligen gör det inget, för jag har en ny dator och världens bästa pojkvän!


image63
over and out.

officiellt

på måndag har jag tid på mödravårdscentralen eller vad det heter nuförtiden.
det känns galet och overkligt. men nu vet ni gott folk.

IM GOING TO BE A MOTHER.

rätt eller fel?

det är sjukt hur livet kan förändras över en natt. eller över några minuters väntan på ett svar. allt är likadant men ändå inte. det är en sjuk känsla och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu. mari-anna är påväg hit nu, känns skönt att ha någon här när livet ställs till en fråga. men jag tror frågan är besvarad och bestämd och enligt magkänslan känns det rätt. då är det väl rätt?


image62

my girls

malin och sofia är här och förgyller min vardag lite extra. och det är så jäkla underbart. det känns verkligen bra när dem är här. (förutom att dem ska ligga och sova mycket längre än mig då). men det som känns bra också är att nu har jag mina girls samlade i en och samma stad. malin, sofia, mari-anna, elise. woonderful!
ett nytt liv i brevlådan

nu är det beställt. mitt nya liv kommer på posten om 10-14 dagar. det låter ju för bra för att vara sant att ett nytt liv skulle komma på posten bara sådär. men egentligen, det är så jävla bra. det jag får på posten är bara början på vad jag kommer att få kämpa för att få! men det är så värt det och jag längtar så himla mycket nu.

ikväll blir det filmhyrning och mys med daniel.

my sweethearts

i just have to say thank you. tack för att ni finns. tack!
i love you


image55

im sick sick sick

jag är sjuk och vet inte vad jag ska göra. vågar inte gå utanför dörren för är rädd att jag måste springa på toaletten på en gång, vilket jag behöver stup i kvarten. fan, jag känner mig rastlös men ändå orkar jag inte göra ett dugg. det känns som febern bara stiger och magen inte blir ett dugg bättre. jag kan heller inte kolla åt sidan för fort med ögonen för då gör det förbaskat ont.

men ja, det känns ju alltid bättre efter att få ha klagat och gnällt lite. tror bestämt att daniel är trött på mitt gnällande. men äsch då. han är man, han får tåla lite!

barn barn och åter igen barn

fan, har mått lite dåligt till och från i flera dagar nu och idag mår daniel dåligt. hoppas verkligen inte att vi är påväg att bli sjuka eller så. hatar att vara sjuk.

hur som helst, det har varit mycket barn på senaste tiden. har varit med mary och theres och deras ungar ganska mycket, varit barnvakt och så. jag var nyss upp till theres och hälsa på en stund, träffade malins unge med. så ja, mycket ungar är det i min och daniels umgängeskrets. men det är bara underbart! i love kids. imorgon ska jag med mary till öppna förskolan och där brukar det ju vara en hel del ungar, hehe.

imorgon ska jag försöka börja äta nyttigt igen, som alla andra måndagar. har köpt yoghurt (som jag egentligen hatar) som jag kan försöka äta istället för bröd. man kan ju faktiskt lära sig att äta det, vi får se hur det går. sen köpte vi inget skit, bara nyttigt. tummen upp till mig! hoppas det fortsätter att vara tummen upp för mig också.

Thea-Lee och Daniel. så sööta.

image54RSS 2.0