Tillbaka

Den här tiden på året är den bästa för mig att komma igång med träning osv. Det är inte alldeles för varmt ute så att man nästan avlider varje gång man är ute, och snabbmat lockar inte lika mycket då det börjar bli roligt/mysigt att stå inne och laga mat :)

Var ute och sprang i förrgår och det gick förvånansvärt bra faktiskt, men jag väntar någon dag till innan jag gör det igen så inte knät fuckar sig som vanligt.. Skönt och vara tillbaka i alla fall!Opepp

Imorgon kommer dem som ska ha vår lägenhet och tittar på den så jag måste städa, ej pepp på att städa alltså! Och plugga måste jag veeerkligen göra, vilket jag inte heller är speciellt pepp på. Men det måste ju göras så det är väl bara och fortsätta, har i alla fall hunnit med rätt mycket idag.

blöööh, lite fläsktwist på det här så ska jag nog komma igång!
Vårdcentralen

Igår fick vi tid på vårdcentralen till Melissa. Hon har varit som tjock i halsen i några månader nu, rösten låter "tjock", hon snarkar som en vuxen karl, andas alltid väldigt ansträngt med öppen mun och det låter så jobbigt för henne. Så vi kollade upp det och halsmandlarna var som jag trodde, tjocka, men vi skulle vänta några veckor till innan dem skickar remiss till öron, näsa, hals tjosan. Så vi får väl se helt enkelt :)

På kvällen blev vi bjudna på middag hos Emilie och Johan. Potatisgratäng och grillat, inte dålig måndagsmat :)


Melissa & Stella, älskade underbara barn

Sluta med nappen present

Ja, nog trodde jag att hennes val skulle bli liite billigare i alla fall. Men men, har man lovat så har man. Och jag måste ju erkänna att det var väldigt fint :) Men det värsta är väl att man måste köpa en massa saker till också :P
Stora tjejen!

Jag har frågat Melissa lite då och då de senaste månaderna om Melissa vill skicka sina nappar till tomten och hans tomtenissar men det har hon inte velat men i förrgår så ville hon det MEN hon ville vänta någon dag till. Idag var det nästan det första hon frågade om när hon hade vaknat om vi skulle göra iordning paketet. 

Jag trodde det skulle bli en massa gråt/skrik/gnäll när hon skulle sova men icke, det gick ju som smort detta! Stolt mamma :)

Vi gick först på nappjakt så att hon inte hittar någon sen. Vi passade på att städa under soffan (behövdes!)


Detta är vad hon önskar sig av tomten (hon ska även få åka till leksaksaffären med oss)


Hon ville dekorera paketet också


På väg till OK för att posta paketet


"ååh.. det är jobbigt det här.."


Efteråt är man såklart värd en glass! :)


Selånger & stugan

Idag har vi haft Stella med oss till Selånger marknad och ut till stugan. Vi har haft en riktigt mysig dag, när vi kom hem beställde vi mat och nu ligger vi och myser i soffan framför spöket laban, vi får se när dessa troll tänker sova. Svin trötta är dem såklart men det vet vi ju alla hur barn kan vara då, speciellt tillsammans :P 


Veckan

Det har gått bra med maten den här veckan, jävla semester och förstöra allt :P nej då, jag har förstås bara mig själv och skylla men det är ju sådär extra lätt att saker och ting slinker ner när alla är lediga och utan rutiner är det kört för mig :) men nu är vi tillbaka och det känns skönt! 
Snor en bild från Emilie också från igår när vi var och badade.

söndag med mina favorit töser! (och daniel)

No more Skönsberg!

Mamma klagar så här kommer en liten uppdatering igen! Jag förstår att hon vill ha lite koll på sin dotra, eller barnbarn kanske snarare :P 

Hur som haver, snart ska vi flytta! vi är otroligt less på att bo här i Skönsberg så det ska bli skönt att komma bort, då kommer vi att bo nära Sidsjön och lägenheten är bra mycket finare än den vi har nu. Tänkte att jag skulle rensa bort allt skit den här gången och verkligen börja om på nytt. Jag ska försöka hinna måla om lite möbler innan det är dags att flytta också. 

Här kommer en hög med bilder från luren!


RSS 2.0