bulle i ugnen

Det känns overkligt att magen bara växer och växer av någon annan anledning än att jag äter tok för mycket, ha ha. men det känns ändå bra, som fan faktiskt. förutom växtvärken och illamåendet som kommer och går men det hör ju till. på måndag åker jag hem till öregrund, mamma och pappa kommer och hämtar mig och sofia eftersom hon är här och hälsar på mig just nu. jag klarar inte att åka buss eller tåg just nu när jag mår som jag mår och inte kan stanna när jag vill. men hur som helst så ska det bli skönt att åka hem till kära öregrund ett tag och bara koppla av och inte tänka på någonting alls. förutom hur mycket jag kommer att sakna (och behöva) daniel då förstås.

nu har sofia gjort iordning nudlar.
här är första bilden jag har tagit nu när magen har vuxit en aningens. ganska sent dock så den är lite mer uppsvullen än på morgonen.


till min malin.

jag kommer alltid finnas för att kunna rädda dig (från allt).


stackars baby

vet inte vad jag ska göra. sitter här hemma själv och försöker tiden att gå fort. älskade daniel är på sjukhuset och ska strax röntga hans hjärna. jag är så sjukt orolig, tänk om det är något allvarligt? usch stackarn, kan inte föreställa mig och vara i en sån situation. han har ju inga bra odds direkt med tanke på hans mamma och pappa.

nåväl, nu ska jag försöka göra något åt mitt oroande. äta något kanske, like alwaays.

tisdag

igår var första gången på ungefär 2 veckor som jag kunde laga mat, diska och t.o.m städa upp lite. jag var seg men mådde inte alls lika illa som alla andra dagar. min morbror och hans fru kom förbi igårmorse och lämnade lite saker som mamma hade skickat med dem. (dem skulle vidare upp i landet och stannade till här). hon hade lagat lasagne, bakat daniels favoritkakor, köpt ett par filmer och massor med saker. i love my mother!

men tur att jag lagade lite extra mat igår för idag mår jag sämre igen =/  men är hungrig som ett as. det ska bli riktigt skönt att mamma och pappa kommer hit på torsdag. dem ska hjälpa till en massa här, underbart!

jag hjärtar postafen

detta är vad som hjälper mig genom vardagen just nu, tack som fan för den. tack!

ett år tillsammans

idag, den 4:e juni har vi varit tillsammans i ett år. lång tid men samtidigt väldigt kort tid. du är något av det bästa som har hänt mig och jag är så glad att vi träffades, du gör mig sådär extra lycklig som ingen annan kan.

imorse när jag vaknade ropade jag på dig men du svarade inte, då visade klockan 06.35. jag blev så jäkla ledsen för att jag inte vaknade några minuter tidigare eftersom du brukar gå hemifrån runt 06.30. jag är en väldigt känslig människa, men att vara gravid slår fan rekordet. jag hoppas det inte blir värre än såhär, för då får du antagligen ett helvete älskling. haha

jag älskar dig daniel.

image70

sängliggandes och hungrig

jag tror jag dör snart. först mår jag jätteilla men känner samtidigt att jag måste äta något. och när illamåendet släpper så blir så äckligt jävla hungrig och det spelar ingen roll vad jag äter för jag blir hungrig efter en halvtimma igen, och då blir jag sådär hungrig att man blir illamående p.g.a det. fyfan säger jag.

så såhär ser mina dagar ut, sängliggandes med en hund, mat, dator och tv. jo nog är det mysigt, men ganska trist i längden. önskar jag orkade gå till mari-anna åtminstone.


image69


trökigt

jag har så sjukt tråkigt och mår samtidigt illa, vet inte vad jag ska göra. fast mår bättre nu efter att ha ätit en sallad från OK. det var det enda jag kände att jag var sugen på idag, också blev jag så frestad efter alla sallader malin åt när hon var här, haha. sen är jag nog ganska nervös också eftersom jag (och daniel) ska till barnmorskan idag. egentligen är det väl ingenting att vara nervös över, men det är ju så nytt för mig så det är väl inte så konstigt egentligen.

just nu önskar jag bara att jag orkade vara ute och få lite färg, det är ju så fint väder. men det gör jag icke, blööh.

pragnent with ice-cream

det blev en väldigt god middag som per hade gjort iallafall. nån blandning av pizza och paj eller något. jag vet inte, men mari-anna sa att dem åt det väldigt ofta i estland iallafall. just nu sitter jag och gottar mig med en ben & jerrys. me like! nu när jag är gravid mår jag inte lika dåligt när jag har ätit något dumt som jag inte borde äta p.g.a vikten. lustigt men skönt. men samtidigt vräker jag inte i mig bara för det, utan lagomt. (haha eller kanske inte).äckligt varm dag

jo nog känns det att det är sommar nu iallafall. första juni och fy fan va det är varmt idag. och det är väl typiskt när man mår som "värst". har vaknat flera gånger inatt och har mått illa hela morgonen, nu börjar det gå över. tacka fan för det. idag är vi iallafall bjudna på middag hos mari-anna och per. hon vägrar dock säga vad det blir. men skönt att slippa tänka på middag.

morfar ringde nyss, han hade visst fått höra skvaller om att bli gammelmorfar. haha, och han lät faktiskt väldigt glad! det är jätteroligt att höra.

nu ska jag hoppa in i duschen för ovanlighetens skull.

RSS 2.0