new

fick hem två t-shirtar på posten idag som jag köpt av en tjej.
den här gula på bilden och en svart där det står bebis på magen.

(har riktigt kexiga mammabyxor under!)


tisdag

idag ska jag och daniel åka ut till birsta och kolla på en ny soffa. jag hoppas hoppas hoppas att den är lika underbar som jag tror att den är. vi skulle verkligen behöva en ny och denna är inte så speciellt dyr heller. den vi har nu är varken mysig eller fin. vilket en soffa ska vara!


v.23+1

bajs it is

en sak har jag lärt mig när det gäller mig själv. jag säger ganska ofta att jag ska göra något men sen blir det inte av ändå. och det kan gälla väldigt många olika saker. som malin brukar säga "mycket snack, liten verkstad" och hon har så rätt så. jag känner mig så jäkla dum när jag säger något som kan vara både till mig och till andra, och sen säger jag något helt annat.

en väldigt stor negativ sida hos mig som jag ska arbeta på, barasånivet!

vecka 24

hade absolut ingenting att vara nervös över. det blev ett litet stick i fingret men vad är det? nothing. nästa gång blir det dock lite mer blodprov. mina värden o.s.v ser jättebra ut iallafall och det känns jätteskönt. hon mätte magen och vi fick lyssna på hjärtljudet igen, väldigt häftigt är det! imorgon ska jag ringa sjukgymnasten och boka tid där, behöver lite hjälp för ryggen.

Du är på dag 162 av 280. (57,9%).
Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 0 fulla dagar (v23+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Beräknat förlossningsdatum Sön 25 jan 2009
Du har 118 dagar kvar till förlossning.

mor ska barn igen

sitter här med min favorit kopp och dricker te, känner mig faktiskt lite nervös. jag har ju ingenting att vara nervös över men jag antar att det är för att vi snart ska kila iväg till barnmorskan. jag har totalt glömt bort vad vi skulle dit och göra den här gången så jag antar att det är därför. ska dem ta blodprov igen så börjar jag fan gråta!

ge mig!

Jag vill ha, meer jul.
Ge mig, meer jul.
Jag vill ha, meeer jul.
Ge mig, mer juuuul.

ge mig lite jul nu för fasiken så jag kan spela julmusik utan att daniel tyckte jag är koko


eldräv

caroline frågade just om det var något fel på min blogg. vilket det ser ut att vara om man använder explorer. kan inte alla bara använda samma? hehe använd firefox så slipper jag ändra, jag är inte allt för sharp när det gäller koder hit och dit. apropå att vara smart råkade jag just radera lite inlägg också. smartass

magen

passade på att låna sofias kamera innan hon åker bort över helgen. fan, måste skaffa mig (oss) en egen kamera, och det är nuuu. eller ja, iallafall innan det är dags för att... precis, det ja!

(vecka 23+3)

vecka 23

idag går jag in i vecka 23. för några dagar sen började jag känna av sparkar i magen, dem blir mer starka och tydliga för var dag som går. det är väldigt häftigt och underbart! daniels nya favoritsyssla är att hålla handen på magen och känna sparkarna.
Du är på dag 155 av 280. (55,4%).
Du är i vecka 23.
Du är i 5:e kalendermånaden.
Beräknat förlossningsdatum Sön 25 jan 2009
Du har 125 dagar kvar till förlossning.

jag hatar att resa.

dagen igår började bra, fick träffa min söta vän ellinor. är ju inte varje dag! hon kom förbi en sväng med en kompis till henne, theres. jag var dock nervös inför tågresan med tanke på hur lätt jag mår illa. och det hade jag då fan rätt att vara. vi sätter oss på tåget, hinner åka ungefär 15min och då stannar vi för ett tåg framför oss har kört på en fucking älg! i två timmar stod vi där tills dem säger att vi ska åka tillbaka till gävle och ta bussen till sundsvall. jag får panik, börjar gråta, ringer mamma, går på toa och vill spy. då säger dem att problemet är löst och vi kan fortsätta åka tåg. jag mår dock illa som fan hela resan hem. om ingen förstått det så hatar jag bussar. och inte nog med det, på ditresan så var tåget inställt och vi fick åka buss en bit och sen ta tåget OCH jag mådde illa som fan. JAG HATAR ATT RESA! (nästan jämt).

Charlotte's Web

jag och mamma kollade på charlotte's web idag. den var faktiskt helt okej. men är man känslig om man börjar gråta för att en spindel dör eller?


hår hår sköna hår

efter katastrofen med mitt hår försökte jag leka frisör igen och fixa till det, blev inte lika besviken som första katastrofen utan tänker mer skitsamma hur jag ser ut. men ska försöka fixa till det lite mera så inte emelie blir besviken på mig hur jag ser ut i håret, haha skämt åsido. jag vet inte riktigt hur frisörer bryr sig om andras kalufser.


vecka 22 i öregrund

igår gick jag in i vecka 22 och är som sagt i öregrund och hälsar på. det var väl planerat att jag skulle göra lite mer här hemma än vad jag orkar och kan. men det är inte mycket att göra åt tyvärr.

mamma gav mig lite nya kläder, bl.a skjortan och mammabyxorna (som inte syns) på bilden. det är sjuukt skönt med mammabyxor! Seal - amazing och Gnarls Barkley - crazy får ungen att dansa där inne i magen iallafall, hihi! daniel kände det också, myspys. snart ska han iväg med min kusin oskar och åka båt och härja.


öregrund

Klockan 12.11 bär det av till gävle för att fira kusin som fyller 30 och sen vidare hem till kära öregrundet. har saknat det! och att få bli sådär ompysslad som bara mamma och pappa kan. får se hur det går på tåget med mitt illamående =/ mår redan illa, fan. och sen med kenzo, hoppas hoppas hoppas att det inte är några andra hundar med.

skithår

jag är så jävla koko som förstörde mitt hår. jag hade ju (tyckte jag) den perfekta blond/vita hårfärgen och håret var inte alls lika slitet som det brukar vara. också går jag och förstör det? gosh. jag älskar hår, hår gör verkligen allt. men fan vad jag hatar det lika mycket. jag skulle försöka vara duktig, men icke. det blev så illa att jag inte varit utanför dörren sen i onsdags morse. (efter det förstörde jag det). nu ser det iallafall helt galet ut men jag orkar inte bry mig, haha. önskar jag kunde se ut som carina berg i rakat hår! och nej, jag har inte rakat av mig håret. men det är fan inte långt ifrån att jag gör det, hahavad i helvete tänkte du på när du skulle bli frisör emelie? haha

saknar

jag saknar att vara smal.

tänker absolut inte på gravidmagen eller så
utan resterande på kroppen och hjärnan. (!)


vecka 21

yesbox. inne på vecka 21 och är fortfarande lika paff över hur fort tiden går. vilket jag absolut inte klagar över utan tycker är jäkligt skönt. önskar t.o.m att tiden kunde gå ännu fortare. börjar bli riktigt trött numera och får mer och mer ont i kroppen. och tjock, riktigt jävla smällfet. haha!


kul jul

Sofia sitter och röker, Daniel är påväg att gå ut och träffa några vänner och jag sitter i soffan och kollar på tv.

Daniel
"jag går nu!,hejdå!"  (stänger dörren)
Daniel (öppnar dörren snabbt igen): "sluta snacka skit om mig!"
Jag:
"Men vafan, jag har ju inte ens börjat!! eller alltså... jag menade ju inte.. äh!"

pain

det är fan ingen dans på rosor att vara gravid. iallafall inte om man heter johanna dahlberg och alltid har otur med att ha ont i kroppen. och sen är man ju så jävla känslig så man börjar gråta för allt. blöh.  jag känner mig som en riktig jävla kärring också (som på bilden ungefär). kan ju inte göra ett piss utan att få ont någonstanns. nog om klagande, GODNATT.


haha

ungefär såhär såg det ut när jag och daniel träffades första gången på tågstationen i sundsvall


vecka 20, halva tiden

Då har halva tiden av graviditeten gått. (om jag klämmer ut ungen rätt dag så att säga). jag har varken rökt eller druckit en droppe alkohol på 20 hela jävla veckor. galet. nåväl, jag är i vecka 20 nu och jag har börjat må illa igen (mest på mornarna) och det suger getpung. men tack och lov att det inte är som i början iallafall!

idag har jag fått rosor av min kära daniel tillsammans med ett kort där det stod något som verkligen värmde i hjärtat. tidigare på dagen fick jag nämligen tillbaka känslor jag inte har känt på... 20 veckor faktiskt. jag hade glömt bort hur det var att känna så, konstigt för det var ju ändå vardagsmat för mig förut. så rosorna och kortet uppskattades till hundra, tack daniel.

Try not to laugh

man kan inte göra annat än skratta när man ser/hör andra skratta sådär extremt. hahaha!


RSS 2.0