glasskonversation

eftersom vi är förkylda och har feber här hemma så lever vi (jag och melissa) på glass. idag när jag tog fram en sandwish till melissa gapar hon stort och säger..

melissa: nej, inte macka!
jag: men det är glass
melissa: neeej, inte macka! gass.. gass.. gass!
jag: men melissa, det är ingen macka, det är glass

melissa ger mig "mackan" och säger

melissa: mammas..
jag: men ska inte du ha glass då?
melissa: nej macka nej macka

ger upp och tar fram en piggelin..

melissa: gaaaass!! bättre..

måndag & sjuka

igår började jag att känna av i halsen, precis som att man börjar bli sjuk. idag är det värre och känner mig lite smått febrig. baah, vill inte bli mega dunder sjuk nu. fel fel fel tillfälle, men det är det ju alltid..

och nu börjar melissa känna sig hängig också tror jag. hon ser jättetrött ut i ögonen och ligger helst under en filt i soffan bara.


söndag

sitter och väntar på att min lärare i naturkunskapen ska ringa, vi ska ha ett halvt muntligt prov också vilket jag fick reda på i fredags efter det skriftliga provet, känns ju sådär. men hon kan lika väl ringa imorgon så dumt att sitta och vänta, men jag vill bara få det överstökat nuu! något som känns bra är att jag fick VG på provet, alltså i ett ämne som jag hatar mest av allt på denna jord, så det känns ju bra! var inställd på på G, kanske IG till och med.

igår var vi ner på stan en sväng och följde med sandra som skulle pierca sig, efter det åt vi på mcdonalds och sedan åkte vi till roger, eva och lilla alva som har fått en liten lillebror, ewan. åh så underbart det vore med en liiten rackare, men nej nej, icke nu!

nu ska vi äta, hejsvejs!

haha gud vad jag älskar sånt här!


kiev, here we come!

igårkväll bokade jag och malin in en resa till kiev, ukraina. något annat än thailand det, men åh så helt jäkla fantastiskt det ska bli! vi åker veckan efter påsk. LÄNGTAR!!

angående den sista bilden kan du vara lugn mamma! ;) haha elleeeer?

i matfors hos sandra & fenix

jag och melissa tog en tripp ut till matfors idag och hälsade på sandra och fenix. var helt säker på att jag skulle hamna åt helvete men jag lyckades på en gång, nästan.. väldigt trevligt hade vi iallafall! och nästa gång vi ses har antagligen kid nr 2 ploppat ut!

 

melissa var ovanligt gnällig idag och hon sa några gånger under dagen att hon ville bajsa men tänkte inte så mycket mer på det. när vi kom hem var det ett jäkla gnällande och efter ett par timmar började hon klämma som aldrig förr och efter blöjbytet.. herregud! jag har aldrig sett en mer glad och lättad människa efter en bajsning någon gång, haha. då har hon gått runt och säkerligen haft ont i magen på grund av det, stackars liten!

 


tisdagsplugg

nu är jag klar med sista uppgiften i religion A och har en uppgift kvar i naturkunskapen, har prov på fredag (jippiii). ska bli så skönt att bli av med naturkunskapen, usch fy och blä, aldrig mer! på måndag börjar jag med religion B och administration A.

nu måste jag ta en paus i pluggandet, börjar bli riktigt öm i arslet, och istället slänga på lite musik och städa lite. sedan måste jag komma igång med uppgiften för att sedan kunna plugga på till provet.


en bild från i lördags. daniel och melissa var med johan och stella på drakborgen och sedan följde dem med hem till oss, då var jag ju såklart tvungen att bjuda på lite gott! apropå det, det är inte varje dag daniel tar med melissa och hittar på något så jag passade på att bara vara hemma, mysa ner mig i soffan med malin med täcken, glo på film och äta chips, det var grejer det!


alla hjärtans dag

jag och melissa låg och sov när daniel kom hem. han väckte oss och jag fick blommor (se bilden), 500:- i respengar, glastjosan jag inte vet namnet på och till både mig och melissa en stoor nalle och kinderägg. herregud, ibland lyckas han, karln min! haha ♥


stellas 2 årskalas

igår var jag och melissa på lite 2 årskalas hemma hos emilie och stella, hon fick ett staffli av oss. eftersom melissa också har fyllt år så fick hon också presenter!

 
hämtade upp malin på vägen hem, melissa ville att hon skulle sätta i alla hårgrejer och armband som hon fick i present!melissa berättar vem hon ska åka till idag

igårkväll när melissa skulle sova började hon babbla om vem hon skulle åka till imorgon, alltså idag. stella har hon sagt förut och försökt säga emilie men johan har hon aldrig sagt förut :P idag säger hon typ stella en gång i minuten, haha.


tisdag

hur mycket jag än pluggar så ligger jag hela tiden efter! eller är det jag som är seg? jäkla naturkunskap, hata hata hata! har precis varit på gynekologisk cellprovskontroll iallafall, ifall ni ville veta tänkte jag. har även tränat, nu är jag helt mör men skönt är det. melissas avdelning på dagis har öppet hus idag med fika och så så tänkte kila dit lite tidigare och vara där en stund innan vi går hem.

nåväl, tillbaka till pluggandet..

helgen

Det var så roligt att hela min familj kom och hälsade på över helgen. Vi har haft det så mysigt, ätit god mat, melissa har fått busat så mycket hon orkat osv. Synd att det blir ganska så sällan, men det är ju jag själv som orsakat det då jag flyttade hit :)

 pepplista

Vad vill du uppnå med träningen? Ett hälsosamt liv. Må bra och kunna klä sig i kläder man tycker om.

När på dagen har du tid att träna? Efter lämning på dagis och kvällen (hatar dock att träna på kvällen).

Hur kan du stega upp din träning? Få upp konditionen

Hur kan du nå stegringen av träningen? Börja springa mer, snabbare, intervaller

Vad är ditt fysiska mål med träningen? Bort med fläsket och få huden att dra ihop sig (så gott det går).

Belöning? Nya fina sommarkläder, eventuellt nya löpskor

Motivation? Just nu, sommar 2011


min och melissas nya hobbylördag

vi har varit ute i birsta idag och småshoppat lite och ätit lunch. men nu är vi hemma och medan jag bakar så är niklas ute och springer den hurtbullen, daniel sitter vid datorn, pappa tittar på tv eller sover och mamma leker med melissa. det blir lika bakelser som förra helgen men lite annorlunda garnering, kul! älskar att pyssla med sånt! :)110131 (från melissas födelsedag)

melissa mimar och sjunger till låten manboy. hon gillar den låten :)


älskade unge!hos sandra & lucas

jag och melissa blev bjudna på middag idag hemma hos sandra och lucas. medan kidsen lekte på så fick vi tid att ta igen lite prat då vi inte setts på ett tag! så trevligt så!

RSS 2.0