novemberutmaning.

var ute och promenerade med jäntan och hunden nyss, det känns inte alls lika roligt längre, tänkte att någonting måste hända så jag inte tröttnar helt. för jag har ätit mer mat, mackor och skit den här veckan också. det går helt enkelt åt fel håll!

nu när jag satte mig vid datorn så såg jag den här novemberutmaningen. det känns som att det kanske kan sätta fart på arslet lite nu när jag känner att det går åt fel håll liksom.träna hemma?

synd att man är en fattiglapp, annars hade jag lätt köpt den här träningsmaskinen. det finns ju förstås billigare varianter än den på bilden som har en inbyggd tv. det finns till exempel en på stadium för ca 1500:- men vart skulle den stå? man bor ju inte i ett slott direkt, hehe. men ack så skönt det skulle vara att ha en sådan hemma! fast skulle jag ha råd så skulle jag faktiskt göra plats för den, helt klart värt det!


this sucks very hårt!

varför ska det vara så himla svårt ibland? eller snarare, varför ska man göra det så himla svårt för sig? det blir ju vad man gör det till och jag gör det dumt nog jävligt svårt för mig själv. just nu vill jag bara vräka i mig alla onyttigheter i världen! men det skulle jag ångra bittert så det ska jag absolut inte göra men jag vill, åh vad detta suger just nu! nej fan, jag ska försöka tänka positivt. efter regn kommer solsken, eller hur?

ingen vägning denna vecka.

jag väger mig ju som vanligt samma tid på måndagar varje vecka. men den här veckan har jag mens och då visar vågen definitivt inte rättvist så jag kämpar vidare och väger mig nästa måndag istället. har dessutom fuskat lite då och då den här veckan men tror inte det har något större betydelse faktiskt, fuska måste man få göra, med måtta.


minus 26kg.

men är jag bra eller? haha jag känner mig faktiskt jävligt bra idag! minus 2kg förra veckan, så nu väger jag 104kg vilket betyder att det inte är långt kvar tills jag når mitt första delmål vilket är tills jag väger tvåsiffrigt! och det målet har jag satt till årsskiftet, det KÄNNS som att jag kommer klara det, haha underbart!


det här var en förjävla bra start på dagen!!

oops! i did it again

fan också, imorgonbitti blir det till att ta en extra lång promenad än vad jag brukar göra. likaså middagspromenaden och kvällspromenaden! lite chips och popcorn RÅKADE slinka ner i min mun ikväll, men det är ju sånt som händer, eller hur? det är ju inte mitt fel liksom.. tur att jag gav fan i att köpa choklad också, då hade jag fått gå hela jävla dagen! haha

gött i maggen!

jag har faktiskt varit riktigt jävla duktig den här veckan så ikväll har jag unnat mig lite gott! faktiskt inte SÅ mycket heller egentligen. cirka 2dl pommes och 4 skivor vitlöksbröd (till middagen) och cirka 3dl stjärnor nu till kvällen. men eftersom jag har så äckligt lätt att gå upp i vikt så kan detta förstöra viktminskningen men jag hoppas inte det, det går så bra med motionen och maten i övrigt nu så det skulle vara konstigt om vågen visade något annat än minus på måndag.


i love it

för några månader sedan så satt det här linnet som ett vanligt kort linne som slutade precis under magen. nu kan jag i princip ha den som klänning, känns så skönt när kläderna inte är på tok FÖR små längre. åter igen, resultat! det behövs för att bli peppad att fortsätta och det gör jag helt klart nu!minus 24 kg.

YES YES YES!! jag kände det på mig och vad rätt jag hade! minus 24 hela kilon, nu är det inte långt kvar tills jag gått ner 30 kg. det är mitt första delmål. 6 kg känns som en lätt match, så innan årsskiftet ska jag vara 30 kg lättare!

hej 90-talet!

nu har jag bytt musik totalt i mp3 spelaren. bästa springmusiken, haha.
några av många:

Blümchen
E-type
Captain Jack
Aqua
Mr. President
Scooter

i love it!


lätt som en plätt!

drog på mig träningskläderna imorse och gick ut och gick med kenzo. men vi gick bara inte utan vi sprang också! inte så mycket dock men lite är bättre än ingenting. jag känner mig så sjukt mycket lättare nu, allt jag gör är lätt som en plätt (nästan). inte så konstigt förvisso när 23 kg har försvunnit men jag ville bara säga det att jag fiiiiil lajk ö flaajing bööörd!!

minus 23 kg.

det är måndag, det är ny vecka och jag väger ytterligare ett kilo mindre, det känns fantastiskt!

resultat

jag älskar när man ser/känner resultat. tidigare idag bar jag tre kassar mat, en stor papperskasse med kläder och en TUNG väska upp för sju trappor och visst kändes det när man kom upp men jag hade samtidigt kunnat gå ned och upp igen med allt. för bara 2-3 månader sedan så hade jag tuppat av efter sju trappSTEG. det här är det roliga med att träna och gå ned i vikt, att se resultat på småsaker.

minus 22 kilo.


jag hade satt ett mål på ett visst datum som jag aldrig kommer att klara av, det är nog därför jag känner att jag inte lyckas. men herregud, 22 kilo sen i mars är ju fan inte så jävla dåligt. jag måste verkligen sluta ha så stora krav på mig själv. målet som jag hade satt innan årets slut kanske jag kan ha till våren/sommaren istället? men jag har iallafall satt ett delmål innan året tar slut, men det är bara några kilon så det är nemas problemas!man kan tycka att det låter väääääääldigt mycket att väga tresiffrigt, vilket det också är men jag är 180cm och allt fett fördelas över hela kroppen, tack mamma! haha.

mitt nya jag?

under många många år har jag kämpat med vikten. jag har sagt gång på gång till mig själv att "nu jävlar ska jag klara det här". har jag gjort det? ja, delvis. har jag fallit tillbaka? varje gång. och när jag gör det så ska jag överdriva så hemskt mycket, vilket ju gör saken ännu värre. jag ska försöka att ta allt med en nypa salt istället och sluta sitta och klaga och tycka synd om mig själv, vad hjälper det?

idag den första oktober så har jag börjat med något annat helt själv istället för att följa strikt efter viktväktarna eller liknande. jag har viktväktarnas "regler" i bakhuvudet eftersom jag varit med och vet hur det fungerar och jag gillar deras upplägg men nu har jag gjort ett par egna scheman som jag knappt vet själv hur dem fungerar, haha så det är ingen idé att jag försöker berätta men jag tror och hoppas på detta nu. jag har testat att bara äta sunt och motionera utan att göra en sådan stor grej av det hela men det fungerar inte utan jag behöver något (ungefär som viktväktarna) som hjälper mig på traven. därav mina hemmagjorda scheman/kalendrar och mitt skrivande här. och dessutom vill jag ju inte visa någon att jag misslyckas så är det upp till mig att visa vad jag går för nu, haha!


jag ska kämpa och jag ska klara det. kanske? eventuellt? haha jorå, jag ska!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0