veckan som varit.

1/3: 130kg. bmi: 40.1
1/4: 116kg. bmi: 35.8
-uppehåll-
15/9: 108kg. bmi: 33
9/11: 102,5kg bmi: 31.6
16/11: 103kg. bmi: 31.8
30/11: 102,5. bmi: 31.6

total viktminskning: 27,5kg.

trodde faktiskt att jag hade gått upp till minst 104kg. snacka om att jag kände mig lättad på vågen idag! jag drog mig för att väga mig, men nu känner jag mig lite motiverad igen. tur att jag har rört på mig, annars hade jag verkligen gått upp med tanke på mina intag! bröd och pasta som jag skulle undvika, det har jag definitivt inte gjort! haha, men som jag åt förra veckan var så onödigt mycket. man mår ju inte bra av skitmat, man blir uppsvälld och mår illa.förra veckans träning:

måndag: 50min promenad, 30-40min övningar hemma:
10 (dödliga) minuter hoppa hopprep
sit-ups, benböj, olika övningar med hantlarna.
tisdag: 90min promenad.
onsdag: 60min promenad.
torsdag: 40min promenad.
fredag: 60min promenad.
lördag: 50min promenad.
25min bus med hunden (svettigt!)
söndag: 25min promenad.
20min jogging.peppande video? haha i like!


ha ha ha ha ha

tillåt mig att skratta en smula. jag är ju för rolig. det gick ju skitbra det där, verkligen! jag skrattar åt det nu, det gör jag nog inte om allt för länge om jag känner mig själv rätt. så jag passar på nu. haaaa haaaa haaaa!

DAG ETT.

nu börjar jag med något nytt, igen! men det är bara för att jag tröttnar hela tiden och då slinker det in det ena och det andra i min mun och mina ben går inte många meter. det är något jag har lärt mig nu att jag måste hitta på nya saker att gå efter för att inte gå tillbaka till ruta ett igen. fast nytt och nytt, det är väl kanske inte riktigt så. jag äter ju (nästan) likadant och tränar likadant fast mindre "fel" mat, mer rätt mat och mer träning. många säger "men herregud, ät bara bra mat och rör på dig, gör inte så stor grej av det" hade det varit så enkelt hade jag varit fit for fight sedan flera år tillbaka. därför behöver jag saker att gå efter och som jag skrev tidigare så tröttnar jag lätt på det jag hittar på, idag börjar jag med något "nytt".


jag är en "list-tjej". jag älskar att göra listor så nu har jag skrivit en massa listor på vad jag bör tänka på och undvika osv som jag kan ta fram och bli peppad med. jag sitter och letar goda recept och träningstips nu. jag har inte blivit så modig än att jag kan gå till gymmet eller något men det kommer väl så småningom.

jag orkar inte skriva ned allt jag har skrivit men bland annat så har jag dragit ner drastiskt på t.ex pasta och bröd. pasta kan jag nämligen äta mängder utav och då menar jag verkligen MÄNGDER! så vi får se hur detta går, håll tummarna för mig!


dagens motion har bestått utav 50min promenad, 10 (dödliga) minuter hoppa hopprep, sit-ups, benböj, olika övningar med hantlarna. det tog ca 30-40min. fan vad jag svettades!

förresten så väger jag fortfarande 103kg denna vecka. pastans fel fan! hehe

plus ett halvt kilo.

gått upp ett halvt kilo, men jag kände det på mig och jag har bara mig själv att skylla. den här veckan får det bli andra bullar, helt klart.

1/3: 130kg. bmi: 40.1
1/4: 116kg. bmi: 35.8 (-16kg)
-uppehåll-
15/9: 108kg. bmi: 33 (-8kg)
9/11: 102,5kg bmi: 31.6 (-5,5kg)
16:11: 103kg. bmi: 31.8 (+0,5kg)

total viktnedgång: 27kg.


veckans motiooon.

måndag: 60 min promenad.
tisdag: 90 min promenad.
onsdag: 80 min promenad.
torsdag: 60 min promenad.
fredag: 60 min promenad.
45 min träning hemma. (olika övningar med hantlar osv)
lördag: 120 min promenad.
söndag: 60min promenad.


det har inte blivit mycket träning men jag har iallafall rört på mig minst en timma varje dag, vilket jag tycker är bra. och vad jag tycker är ju huvudsakligen! MEN jag skulle däremot vilja att jag hade mer att skriva under veckans träning. det får nog bli en utmaning till nästa vecka att kunna skriva ner mer träning! :) novemberutmaningen har jag lagt ner, av olika skäl :/

chiiiiizbåååls.

gud, jag har verkligen ätit alldeles för mycket och lite till ikväll. mår fan illa av det, usch! då är det ju inte ens värt det om man ska må illa efteråt!?

en liten smått lustig händelse. jag satt med handen i cheezeballzpåsen och så känner jag något som jag helt seriöst tror är en råtta, jag höll på att skita på mig! fyfan, men det var bara några bollar som smält ihop typ. men herre min gud vad rätt jag blev!!
minus 27,5 kg.

ännu ett kilo lättare den här veckan! och jag har inte kämpat för fem öre (bara lite) utan jag har ju både ätit fel och motionerat för lite. men det är som min vän malin sa till mig idag att "äta fel" för mig betyder inte längre samma sak som förut. då var "äta fel" 30 chipspåsar, 10 ton jordnötter, 70 000 liter läsk, ja ni fattar. nu har det en helt annan betydelse. nu kan "äta fel" betyda t.ex en skiva vitt bröd, hehe så det har nog inte varit katastrof ändå!


dagens motion: 60min promenad.

utmaningen.

det här med novemberutmaningen känns lite väl långt borta faktiskt. februariutmaning skulle nog passa mig lite bättre som det ser ut just nu. det är lite mycket annat i mitt liv just nu som gör att det inte riktigt passar sig tyvärr men jag kör på så gott jag kan iallafall, ned i vikt ska jag ju oavsett vad. vi får se imorgon vad vågen stannar på, har inte varit speciellt duktig alls den här veckan men bara jag inte har gått upp så är jag nöjd, faktiskt!

aldrig nöjd?

är det inte lustigt det där med att man aldrig är nöjd? här är en bild från julen 2006 då jag skulle ta före bilder för min viktnedgång, jag hade gått upp i vikt och tyckte jag var så jääääävla tjock. allvarligt talat? tjock? herremingud säger jag bara. flicka flicka lilla lilla..

tror jag vägde ca 80 kg på bilden, vilket är mitt mål att gå ned till nu. när jag har nått det målet, är jag nöjd då? antagligen inte, kommer man någonsin bli nöjd? är det inte det ena så är det det andra liksom..


dagens motion.

fan, fick feber nu under kvällen, hoppas det INTE håller i sig.
men hann iallafall med lite träning under morgonen.

100 halva sit-ups. (inte ända upp)
30 benböj (med hantlar)
10 armhävningar
olika övningar med hantlar, ej räknade.
3min plankan varav 1min på tårna.

sedan blev det 25 + 60 minuters promenad.

minus 26,5 kg.

ett halvt kilo på 2 veckor. först ville jag nästan bara börja gråta men började ganska snabbt tänka om. varför i helvete ska jag gråta för det? det är ju bra! allt som jag går ner är bra. ibland står det ju bara helt stilla hur mycket man än kämpar men sen så kommer det igång igen. så det är bara att fortsätta och INTE bryta ihop, det har jag gjort alldeles för många gånger över detta.

en liten svacka?

vissa dagar känns ju minst sagt värre än andra. just nu känns det här med viktnedgången och allt som hör därtill rent utsagt skit, skit, s-k-i-t, skit. jag VET att det blir bättre, inte direkt första gången jag känner såhär men åh, så arg och ledsen man blir på skiten.

någon som har något bra tips att göra när man känner såhär? jag tror att jag har bra knep men ingenting hjälper ju, blir ju nästan bara värre. så, tips? tack!

RSS 2.0